Starters

Een startende ondernemer heeft te maken met uitdagingen en valkuilen. Om als starter succesvol te worden is alleen een goed idee vaak niet genoeg.

Buiten het product of de dienst in de markt zetten, wat natuurlijk de leukste uitdaging is, komt u ook nog voor andere nieuwe dingen te staan: opstellen van een ondernemingsplan, klanten vinden (en behouden), aanvragen van financiering en krediet, opzetten en inrichten van de administratie en boekhouding, de BTW-aangifte en natuurlijke de aangifte inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Een goed begin is het halve werk. Vooral voor de administratie geldt: als je niet goed van start gaat, kost het later vaak veel geld en tijd om alles weer op orde te krijgen. Een goede administratie is overzichtelijk, helder en geeft een duidelijk inzicht in de financiële situatie van het bedrijf.
Wat kan Peijs en Kloos voor de startende ondernemer betekenen? Wij helpen u graag bij

Peijs en Kloos geeft u graag uitleg over de diverse regelingen die voor u als starter van belang zijn: de startersaftrek, de zelfstandigenaftrek en de kleine ondernemersregeling, en geven u antwoord op alle andere vragen die u heeft.